Abonnement met tablet kado

abonnement met tablet kadoEr zijn een aantal abonnementen waarbij je een gratis tablet kado krijgt. Momenteel krijg je een tablet kado bij: De Volkskrant, de Trouw, het Algemeen Dagblad (AD), het Parool en de De Telegraaf Hieronder vind je het overzicht van abonnementen met een tablet kado.

1. Tablet bij je abonnementOp dit moment zijn er geen cadeau-aanbiedingen actief.
Kranten geven nu vooral korting:
De Telegraaf, AD – Algemeen Dagblad, Volkskrant, Trouw, Parool.


Waarom een abonnement met tablet kado?

Stel je denkt er aan om lid te worden van een krant en je wilt ook nog eens een nieuwe tablet kopen. Dan kan jij dit met bovenstaande acties super goed combineren. Jij krijgt namelijk bij het afsluiten een abonnement een gloednieuwe tablet kado. In de winkel zou jij hier minstens een paar honderd euro voor kwijt zijn.  De kranten die aan deze acties mee doen doen dit natuurlijk om abonnees te winnen. Ze hopen dat jij na de bepaalde tijd lid blijft als abonnee. Als echter de bepaalde tijd is afgelopen kunt u zelf beslissen of u lid blijft van de krant of het abonnement opzegt, de keuze is aan u. U kunt dus de keuze maken om het abonnement te nemen zodat u een goedkope tablet heeft.

Over een abonnement met kado

In november 2010 is de krant nrc next begonnen met het aanbieden van een gratis tablet, de Ipad bij afsluiting van een twee jarig abonnement. Niet veel later volgde ook de kranten de volkskrant, het algemeen dagblad en de trouw ook met deze actie om abonnees te werven.

 

 

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *