Psychologie Magazine

psychologie magazine proefabonnementPsychologie Magazine is het maandblad met allerlei artikelen rondom het gebied van psychologie. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals relaties, werk, ratio, opvoeding en gezondheid. Alles wordt besproken vanuit de psychologische wetenschap. In het blad vind je ook allerlei tests, trainingen en oefeningen die u kunnen helpen in het dagelijks leven.

 

Proefabonnement Psychologie Magazine

Waarom een proefabonnement op psychologie magazine?

Er zijn veel redenen op te noemen waarom mensen er voor kiezen om een proefabonnement psychologie magazine af te sluiten. Als allereerst is het stukken goedkoper dan een vast abonnement en een los nummer. Met een proef lidmaatschap zit je nog nergens aan vast zo kan jij rustig bekijken of het blad bij jou past of juist niet. Ook is het natuurlijk heel erg leuk om een psychologie magazine abonnement op proef aan iemand cadeau te geven.

Informatie over Psychologie magazine

Het tijdschrift Psychologie Magazine wordt eens per maand uitgebracht, het valt dus onder de categorie maandbladen. In het blad zijn maandelijks reportages, interviews en diepgaande verhalen over onderwerpen met betrekking tot de psychologie te lezen in een begrijpelijke taal. De inhoud wordt voornamelijk gericht op: relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding, werk en loopbaan, samenleving en cultuur en tot slot Stoornissen en therapieën. Ook worden er oefeningen en tips gegeven om jou zelf te helpen in bepaalde situaties waar je het mogelijk moeilijk mee kan hebben.
Kortom als je interesse hebt in psychologische onderwerpen is het tijdschrift Psychologie Magazine echt iets voor jou.

Bekijkt u ook eens:

Een proefabonnement Telegraaf

Een proefabonnement Elsevier

 

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *