ELLE

elleELLE is een modemagazine dat iedere keer weer vol staat met aansprekende en inspirerende artikelen over beauty en mode. Ook zul je er interviews aantreffen met bekende mensen uit de modebranche. Bovendien lees je er leuke lifestyle-reportages en reisverhalen.

Proefabonnement op Elle

Voordelen van een ELLE proefabonnement

Een ELLE proefabonnement is zeker aan te raden als je wilt kennismaken met het blad ELLE. Je wilt natuurlijk niet zo maar ergens een abonnement op nemen, zonder dat je weet wat het blad inhoudt en wat je er eigenlijk aan hebt. Daarom kun je het best eerst een proefabonnement nemen. Je hoeft natuurlijk niet voor jezelf een proefabonnement of een definitief abonnement te nemen. Je kunt ELLE ook weggeven als cadeau. Zo kun je iemand het blad vijf keer cadeau geven. Daarna kan hij of zij besluiten om een definitief abonnement op ELLE te nemen. Je kunt ook een abonnement nemen, maar dan eindigt het abonnement tot wederopzegging. Na de proefperiode wordt het modemagazine dan omgezet in een permanent abonnement. Een proefabonnement is in elk geval altijd aan te raden.

Informatie over ELLE

ELLE is een leuk blad voor een ieder die van mode houdt. Niet alleen mode, ELLE is namelijk een ware autoriteit als het gaat om beauty, mode en lifestyle. Iedere maand lees je artikelen over eten, wat in de mode is en interviews met talenten en gevestigde namen in bijvoorbeeld de modebranche. Het is een erg leuke glossy om maandelijks eens door te bladeren en bepaalde artikelen die je aanspreken aandachtig te lezen.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *