FD – Financieel Dagblad

financieel dagblad proefabonnementHet Financieel Dagblad wat ook wel bekend staat als FD is een Nederlands dagblad die zicht richt op het nieuws rondom de economie en het bedrijfsleven.  Het dagblad is momenteel onderdeel van de FD mediagroep. Voor de echte ondernemer is het FD de favoriete krant en mag daarom niet ontbreken op het kantoor of thuis.

Neem nu een FD (proef)abonnement

FD

Financieel Dagblad – Aanbieding

Helaas, tijdelijk geen FD actie beschikbaar. Kom snel een keer terug.

Voordelen van een proefabonnement FD

Als je wilt weten wat er dagelijks gebeurd met de economie is het financieel dagblad de krant voor jou.  Voordat je besluit om een abonnement op dit dagblad te nemen is er de mogelijkheid om hem eerst tijdelijk te proberen.  Dit kan met een proefabonnement FD, de voordelen hiervan zijn dat je niet meteen aan iets vast zit. Ook is een proefabonnement voordeliger dan de krant los in de winkel te kopen. Ook krijg je soms bij het afsluiten van een proefabonnement een leuk cadeautje wat natuurlijk nooit verkeerd is.

Over het Financieel Dagblad / FD

Als je op het punt staat om een proefabonnement FD af te sluiten is het interessant om iets meer informatie over deze krant te weten. Tijdens de tweede wereldoorlog is het Financieel Dagblad ontstaan, het eerste nummer kwam uit op 15 september 1943. Het financieel dagblad brengt jou dagelijks het nieuws over de beurs, economie en politiek, ondernemen, opinie en deze vertaald dit nieuws naar duidelijke gevolgen voor de lezers. In 2010 telde dit dagblad meer dan 50 000 abonnees. Er wordt verwacht dat dit aantal zal gaan afnemen doordat steeds meer mensen het nieuws op het internet lezen. Ook het nieuws van het Financieel Dagblad is te lezen op hun eigen website. Maar toch is het stukken fijner om ‘s ochtends vroeg wakker te worden met de krant op de mat en meteen doorbladeren naar het nieuws wat jou het meest aanspreekt.

Eén reactie op “FD – Financieel Dagblad

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *