Flex magazine

flexAlle bodybuild info kun je vinden in de magazine Flex. In de magazine vind je trainingsschema’s die samen zijn gesteld door professionele bodybuilders. Eveneens vind je bodybuild wedstrijd verslagen en artikelen over voeding. Daarnaast heeft elke nieuwe editie artikelen over spiermassa opbouw, trainingsprogramma’s, wedstrijdfotografie en ongeëvenaarde training.

Voordelen van Proefabonnement Flex magazine

Een proefabonnement heeft vele voordelen ten opzichte van een normaal abonnement. Bij een normaal abonnement zit je vast aan het abonnement voor een bepaalde tijd. Bij een proefabonnement van Flex magazine heb je de mogelijkheid om het abonnement direct op te zeggen als het je niet bevalt. Nog een nadeel van een gewoon abonnement is dat je niet weet of het magazine geschikt voor jou is en desondanks lange tijd aan een abonnent vast zit. Bij de proefabonnement van Flex magazine kunt je een aantal maal een editie ontvangen zodat je precies weet wat je krijgt.

Informatie over Flex magazine

Flex magazine is een voorloper op zijn concurrenten als het gaat over informatieve artikelen over krachttraining, voeding en supplementen. Al jaren wordt Flex magazine gevolgd door duizenden trouwe klanten. De lezers van Flex magazine variëren van amateurs tot professionele bodybuilders. Flex magazine is bekend over de hele wereld en wordt uitgegeven in liefst negen verschillende talen. Flex magazine is te vinden op alle belangrijke evenementen op het gebied van bodybuilden. Hierdoor zijn alle nieuwtjes dat je in Flex magazine volledig betrouwbaar. Flex magazine is ook een favoriet bij de bodybuild kampioenen. Door de verhalen en reviews van collega atleten te lezen blijven ze op de hoogte van de nieuwste programma’s, voedingsschema’s etc.

Eén reactie op “Flex magazine

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *