VI – Voetbal International

proefabonnement VIVoetbal International, ook wel bekend als VI is het populairste voetbaltijdschrift van Nederland. Dankzij de VI blijft u op de hoogte van al het voetbal nieuws met vele reportages, diepgaande interviews en columns.  Kortom dit is het tijdschrift voor iedere voetbal liefhebber. Het blad bestaat al sinds 1965 en is daarmee het langstlopende voetbal tijdschrift van Nederland.Het blad heeft een oplage van meer dan 150 000 stuks.

Proefabonnement op VI Voetbal International

1. VI probeeractie


2 maanden in huis. €20,-
VI proberen

Voordelen van een proefabonnement VI

Als u als voetbal liefhebber zit te overwegen om een abonnement te nemen op het voetbal international magazine kunt u er natuurlijk voor kiezen om eerst een proefabonnement te nemen. Met een abonnement op proef kan je kennis maken met de columns,interviews en reportages die in de VI verschijnen. Ook betaal je stukken minder voor een proefabonnement dan dat je zou betalen voor een los nummer.

 

Meer informatie over Voetbal International

Het tijdschrift Voetbal International is een weekblad voor de echte voetbal liefhebber. Het tijdschrift bestaat al sinds 1965 en is het langstlopende voetbal gerelateerde tijdschrift van Nederland. De hoofdredacteur van het tijdschrift is sinds 2002 Johan Derksen. In het blad worden columns geschreven door: Nico Dijkshoorn ,Michel van Egmond en René van der Gijp ,Michel van Egmond ,Peter Wekking,Taco van den Velde, Simon Zwartkruis en Johan Derksen. Het blad kent een vaste indeling wat door de lezers als zeer prettig wordt ervaren.

Bekijkt u ook eens:

Proefabonnement Telegraaf

Proefabonnement Donald Duck

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *