Autoweek

autoweekAls je veel interesse hebt in auto’s, is Autoweek een ideaal tijdschrift voor jou. Het tijdschrift Autoweek verscheen in 1990 voor het eerst in Nederland. In het blad vind je alle informatie over auto’s. Tevens vind je ook verschillende interviews van autospecialisten die verschillende auto’s en merken bespreken in het tijdschrift. Daarnaast richt Autoweek zich ook op mensen die opzoek zijn naar een tweedehands of een nieuwe auto.

Proefabonnement Autoweek

Voordelen van een proefabonnement op de tijdschrift Autoweek

Als je een proefabonnement neemt op Autoweek weet je of blad goed is of niet. Het voordeel van een proefabonnement op Autoweek is dat je niet vast zit aan een lang abonnement. Je hebt de mogelijkheid om het abonnement tijdens het proefabonnement op te zeggen en meestal hoef je geen eens actie te ondernemen. Een proefabonnement op Autoweek kan voordelen bieden. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto. In het tijdschrift staat veel informatie over auto’s van diverse merken. Je kan het abonnent desnoods stop zetten wanneer je je auto gekocht hebt.

Informatie over Autoweek

Het tijdschrift werd voor 2001 uitgegeven door VNU. Na 2001 werd het tijdschrift uitgegeven door Finse Sanoma. Autoweek is echt een mannenblad. Het wordt voornamelijk gelezen door mannen, maar als vrouwelijke autoliefhebbers kun je het blad vanzelfsprekend ook lezen. Alle informatie over de nieuwste auto’s kun je vinden in dit tijdschrift. Eveneens kun je veel informatie vinden over oudere auto’s. Voor de mensen die hun auto willen verkopen is het mogelijk om hun auto te koop te zetten op Autoweek.

 

 

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *