Jamie Magazine

jamie-magazineAls je van koken houdt is Jamie Magazine echt iets voor jou. Ook wanneer je een beginnende hobby kok bent is Jamie Magazine een prima kooktijdschrift om te lezen. Het magazine is een uitgave van de bekende tv-kok Jamie Oliver. In het tijdschrift zul je allerlei recepten aantreffen die je thuis eenvoudig kunt bereiden.

Voordelen van een Jamie Magazine roefabonnement

Je kunt er voor kiezen om direct een abonnement op Jamie Magazine te nemen, maar je kunt ook een Jamie Magazine proefabonnement nemen. Zo weet je na bijvoorbeeld een drietal nummers zeker of dit kooktijdschrift bij je past. Een proefabonnement hoeft niet eens zo heel duur te zijn en zoals aangegeven weet je direct wat ze jou te bieden hebben. Als je geen passie voor koken hebt, maar wel iemand in je naast omgeving kent die helemaal gek is van koken, kun je besluiten om een proefabonnement weg te geven. Je kunt natuurlijk ook direct een abonnement weggeven, als je er zeker van bent dat hij of zij een abonnement op Jamie Magazine kan waarderen.

Informatie over Jamie Magazine

Naast de vele recepten die je in het tijdschrift zult aantreffen, staan in het blad ook veel leuke en verrassende recepten. Ook zul je veel achtergrondreportages over bepaalde culinaire plekken lezen. Erg leuk en zeker als je deze plekken eens wilt bezoeken. Voorts besteed het blad ook aandacht aan maatschappelijke projecten. Door middel van deze projecten wil Jamie Magazine aantonen dat het mogelijk is om gezond te eten. 

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *