Linda

proefabonnement lindaLinda Magazine is het tijdschrift van de bekende Nederlander Linda de Mol. Linda is een maandblad en verschijnt iedere derde woensdag van de maand. Een proefabonnement op Linda is leuk als cadeau of om zelf te proberen natuurlijk.

 

Mogelijkheden voor een proefabonnement Linda


 

Waarom een proefabonnement Linda?

Er zijn een hoop mensen die er voor kiezen om eerst een proefabonnement af te sluiten voordat ze voor een langere tijd vast willen zitten aan een echt abonnement. Door een proefabonnement kan jij op een zeer relatieve manier testen of dit tijdschrift iets voor jou is. Ook is het natuurlijk erg leuk om iemand een proefabonnement cadeau te geven. Ook krijg je bij veel proefabonnementen een leuk welkoms cadeau wat natuurlijk nooit kwaad kan. Om deze redenen is het wel erg aantrekkelijk om een proef abonnee te worden.

Informatie over Linda Magazine

Linda Magazine is het tijdschrift van Linda de Mol. Het blad wordt eens per maand uitgebracht, op iedere derde woensdag van de maand. Hoewel het blad Linda heet gaat het blad niet alleen over Linda de Mol maar kommen er diverse onderwerpen aanbod. Ook zijn er nog een aantal speciale edities per jaar. Dit zijn de L’ Homo,  Linda Meiden, Linda Wonen en Linda Mode. Deze verschijnen naast het gewone blad.  Het Linda magazine kan ook als cadeau aan iemand worden gegeven in de vorm van een proefabonnement. Natuurlijk kan het blad ook los gekocht worden in de winkel.

Bekijkt u ook eens:

Proefabonnement Prive

Proefabonnement Libelle

 

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *