Computer Totaal

computer totaalComputer Totaal is een tijdschrift dat eens in de twee weken wordt uitgebracht. In het tijdschrift lees jij alles over nieuwe computers, mobiele telefoons en de laatste gadgets. Het tijdschrift wordt geschreven in een duidelijke directe taal wat door zowel computer experts als de doorsnee burger begrepen kan worden.

Een proefabonnement op Computer Totaal

Waarom een Computer Totaal proefabonnement?

Voordat je een vast abonnement op computer Totaal afsluit kun jij er ook voor kiezen om eerst een abonnement op proef te nemen. Zo heb jij alle gemakken van het lidmaatschap alleen zit je er nog niet aan vast. Daarna beslis jij of jij langer een abonnee wilt blijven op het blad computer Totaal. Beviel het niet? Dan zeg je het abonnement gewoon op. Bovendien betaal je ook stuk minder voor een proefabonnement en heb je ook de mogelijkheid om het cadeau te geven.

Meer informatie over Computer Totaal

Computer Totaal is het magazine wat een keer in de twee weken uitgebracht wordt. Het tijdschrift bestaat al sinds 1998 en richt zich op iedereen die enig interesse heeft in computers en technologie. Binnen de computer markt zijn er nog meer tijdschriften, dit tijdschrift maakt zich kenbaar als algemeen blad waardoor het door iedereen te begrijpen is. In het blad komen aller daagse computer problemen aan bod en wordt er veel aandacht besteed aan nieuwe trends. Als lezer kun jij je computer vraag insturen die mogelijk beantwoord wordt in het blad door John Vanderaart.

Bekijkt u ook eens:

Proefabonnement Elsevier

Proefabonnement Volkskrant

 

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *