Elsevier

Elsevier proefabonnementElsevier is het opinieweekblad voor hoger opgeleid Nederland.  Het blad richt zich op allerlei segmenten binnen de markt en is zeer geliefd bij ondernemers. De onderwerpen die aanbod komen zijn voornamelijk; wetenschap, economie, politiek, cultuur en financiën.

Proefabonnement op Elsevier

Elsevier proberen


10 weken voor 15 euro

Elsevier proberen


Waarom een proefabonnement Elsevier?

Een proefabonnement Elsevier brengt natuurlijk een aantal voordelen met zich mee. Het aller eerste voordeel is dat je met een proefabonnement stukken goedkoper uit bent dan een normaal abonnement. Ook geeft een proefabonnement jou de gelegenheid om het weekblad Elsevier eerst te testen voordat je er echt aan vast zit. Ook krijg jij meteen al iedere dag voor 12 uur een mailtje met daarin het meest actuele nieuws op een rijtje. Wacht daarom niet langer en sluit direct een Elsevier proefabonnement af.

Over de Elsevier

Het allereerste nummer van het weekblad Elsevier verscheen op 27 oktober 1945. Binnen vier jaar tijd had het blad een oplage van 120 000 stuks. Een grappig feitje over dit weekblad is dat het eerst als krantenformaat werd uitgebracht, later is het in de vorm van een tijdschrift gemaakt. Momenteel heeft het blad Elsevier nog steeds een oplage van ongeveer 120 000 stuks. In het blad komen de achtergronden van verschillende nieuwsitems rondom de politiek en de economie naar voren. Niet alleen via het weekblad blijf je op de hoogte van het nieuws. Ook op Elsevier.nl zijn er dagelijkse updates van al het actuele nieuws. Als je abonnee bent krijg jij iedere dag voor 12 uur een mailtje met het laatste nieuws als je daar behoefte aan hebt.

Bekijkt u ook eens:

Alle tijdschrift proefabonnementen

Proefabonnement Financieel Dagblad

Eén reactie op “Elsevier

  1. Ik lees het blad Elsevier nu al jaren, ik heb een proefabonnement aan een vriend van me cadeau gegeven zodat hij er ook kennis mee kan maken

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *