Trouw

proefabonnement trouwDe Trouw behoort tot een van de kwaliteitskranten in Nederland. De krant werd in 2012 zelfs uitgeroepen tot “European Newspaper of the year” . De trouw onderscheidt zich van andere kranten door meer aandacht te schenken aan nieuws rondom religie en filosofie.

Proefabonnementen op Trouw

1. 4 weken voor 4 euro

Trouw proberen – 4 weken voor €4

Stopt automatisch.
actie krant voor 4 weken


2. Jaarabonnement

Trouw jaarabonnement (12 maanden)

Slechts €6,50 per week
6 dagen per week in huis + 24/7 digitaal lezen
Trouw actie voordeel


3. Zaterdag Plus

Zaterdag PLUS

1 jaar lang gratis digitaal + jaar lang zaterdag op de mat (€4 p.w.)
trouw zaterdag plus actie


Redenen om een proefabonnement Trouw te nemen

Veel mensen besluiten om eerst een proefabonnement Trouw te nemen voordat ze een normaal abonnement nemen. Dit komt omdat een proefabonnement vele voordelen met zich mee brengt. Je bent stukken minder geld kwijt als proef abonnee. Je kunt rustig de krant proberen zonder dat je ergens aan vast zit, hierna besluit jij pas of je abonnee wilt blijven of besluit om een andere krant te nemen. Ook krijg je bij het afsluiten vaak een leuk welkomstcadeautje, dit is natuurlijk nooit verkeerd en kan daarom voor veel mensen een reden zijn om zich te binden aan een krant.

Over de krant Trouw

Als je een proefabonnement op de trouw wilt is het niet verkeerd om eerst wat informatie over de geschiedenis en het heden van deze krant te lezen. De Trouw kent namelijk al een redelijk lange geschiedenis in Nederland. De Trouw is niet begonnen onder deze naam, de eerste uitgave heette ” de Oranje bode” en was een verzetskrant bedoelt om de geboorte van prinses Christina te vieren. Tijdens de tweede wereld oorlog zijn ook meer dan honderd mensen uit het verzet vermoord doordat ze mee werkte aan het maken van deze krant. Het blad was een krant voor de gereformeerden. De krant is echter meerdere fusies ondergaan waardoor het een ander imago kreeg. Momenteel heeft de krant een oplage van ongeveer 100 000 stuks. Naast de papieren krant is de trouw ook beschikbaar op de computer en tablets. Hier kan ook een abonnement op worden genomen die voordeliger is dan de papieren versie.

 

Eén reactie op “Trouw

  1. Essentieel voor een krant is natuurlijk een foutloze tekst. In het stukje hierboven gaat het helaas al fout.

    Het betreft het woord welkoms wat moet zijn welkomst en cadeau eraan vast.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *