NRC Handelsblad

proefabonnement nrc handelsbladHet NRC Handelsblad is een dagblad dat zich richt op de intelligente nieuwslezers. Er wordt veel aandacht besteed aan politieke ontwikkelingen en cultuur in deze krant. Het NRC handelsblad brengt iedere zaterdag een uitgebreidere krant uit met verschillende columns onder andere die van Youp van ‘t Hek.

Abonnement op het NRC Handelsblad

1. NRC Handelsblad


Helaas heeft NRC Handelsblad haar acties tijdelijk stopgezet, kom snel nog een terug, of kies voor een andere krant.


De voordelen van een NRC Handelsblad Proefabonnement

Er zijn verschillende proefabonnementen op het Nrc Handelsblad mogelijk. Zo kun je er voor kiezen om een normaal proefabonnement af te sluiten. Hiermee krijg je voor een bepaalde afgesproken tijd iedere ochtend de krant in de deur. NRC handelsblad heeft ook de mogelijkheid om een digitale krant te ontvangen. Deze is natuurlijk stukken goedkoper dan de normale krant. Je krijgt iedere morgen de digitale krant in je mailbox. De voordelen van het proefabonnement zijn natuurlijk dat je de krant letterlijk eventjes kunt testen. Bevalt het niet? Dan zit je nergens aan vast en kan je gemakkelijk stoppen. Bevalt het wel? dan krijg jij de mogelijkheid om eenvoudig de krant te verlengen.

Over het NRC Handelsblad

Als je er aan zit te denken om een proefabonnement op deze krant te nemen is het handig om wat informatie hier over te weten. Deze krant behoort tot de ochtend kranten van Nederland, dat betekend dat jij zes dagen in de week ‘s ochtends de krant al in de deur verwachten kunt. De krant is een relatief jonge krant, de eerste verscheen namelijk pas in het jaar 1970. De krant staat bekend als een echte kwaliteit krant met een oplage van 200 000 exemplaren per dag. In de krant vind je vooral nieuws items over het buitenland, de politiek, de economie, opinie en kunst met name over de literatuur.

 

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *