De Telegraaf

De Telegraaf is het grootste dagblad van Nederland en daarnaast ook de grootste nieuwssite van Nederland. Zes van de zeven dagen kun je een Telegraaf ontvangen, zodat je dagelijks het laatste nieuws over zowel het binnen als buitenland kunt lezen.

Alle Telegraaf-abonnementen

1. Jaarabonnement

Aanbieding: 1 jaar voor €5,65 p.wk.

6 dagen per week de krant op de mat, inclusief 24/7 digitaal
jaar telegraaf voordeelactie


2. Zaterdag+

Digitaal + Zaterdag: €3,07 p.wk.

Zaterdag de krant op de mat + 24/7 digitaal
jaar telegraaf voordeelactie

3. Alleen Digitaal

Digitaal abonnement: €2,18 p.wk. (1 jaar)

De krant lees je op je smartphone, tablet en pc.
jaar telegraaf voordeelactie


Een proefabonnement Telegraaf is ideaal als je slechts een aantal nummers van de Telegraaf wilt of om is kennis te maken met de krant. Zo zit je nergens aan vast en ontvang je een bepaald aantal weken de Telegraaf. Zo ontvang je hier tevens vrijwel altijd een leuk cadeau bij.

De krant is de meest gewaardeerde krant met alle informatie over het binnenland, buitenland, de sportwereld maar ook de financiële situatie en meer.

Abonnement Telegraaf

Wil je een langer abonnement van de Telegraaf in plaats van een Telegraaf proefabonnement, dan kan dat uiteraard ook. Via het formulier hieronder kun je direct voor langere tijd abonnee worden van de populaire krant.

Eén reactie op “De Telegraaf

  1. Wat onzettend jammer dat de automatisch stoppende proefabonnementen van de Telegraaf niet meer aangeboden worden… Deze gaf ik nml vaak kado. Gelijk een jaar ergens aan vast zitten (voor bijna €300 “aanbieding” ) is dan helaas géén optie meer…

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *