Glamour

glamour-logoWil jij op de hoogte blijven van de alle nieuwste fashion? Wil jij alle glamournieuwtjes weten? Neem dan een abonnement van Glamour. Elke editie die uit wordt gebracht bevat modereportages en nieuws over beauty. Eveneens worden onderwerpen als relatieadvies en reizen besproken in het magazine.  Om Glamour nog aantrekkelijker te maken vind je in elke editie een interview met een celebrity.

Proefabonnement Glamour

Voordelen van een proefabonnement Glamour

Glamour is ook te verkrijgen als een proefabonnement. Door een proefabonnement te nemen heb je de mogelijkheid om het abonnement in de proefperiode te stoppen. In de proefperiode zal je een aantal edities bezorgd krijgen. Aan de hand daarvan kun je beslissen of je verder wil met het abonnement. Door een proefabonnement af te sluiten zal je nooit spijt krijgen dat je ergens aan vast zit. Je kunt een proefabonnement ook cadeau geven aan een vriend of vriendin. Ook andere bekenden die van fashion houden zullen een proefabonnement op Glamour zeker waarderen.

Informatie over Glamour

Glamour is één van de populairste modebladen van Nederland. Het is echter geen Nederlands modeblad, maar een blad welke wereldwijd door 12 miljoen mensen wordt gelezen. Vooral onder vrouwen tussen 25 en 35 jaar is het blad Glamour erg populair en niet onbegrijpelijk, want er staan veel leuke inspirerende artikelen in het blad. Je blijft niet alleen op de hoogte van allerlei trends op het vlak van mode en lifestyle, maar ook als het gaat om nieuws over de sterren blijf je door Glamour te lezen op de hoogte.

 

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *