Libelle

De Libelle is één van Nederlands meest gelezen tijdschriften door vrouwen. Het blad bestaat al jaren en wordt graag gelezen. In het blad vindt je interessante artikelen over beauty, besparen, recepten, cultuur, reizen en nog veel meer leuke onderwerpen. Een proefabonnement afsluiten voor de Libelle is de ideale manier om kennis te maken met het leuke blad.

Proefabonnement Libelle

Het blad is vrijwel bekend bij heel Nederland en kan nu eigenlijk wel worden bekroon als het ”vrouwenmagazine” met wekelijks interessante onderwerpen en artikelen om over te lezen. Mocht je het nog nooit gelezen hebben of gewoon slechts tijdelijk willen, dan is een Libelle proefabonnement erg leuk. En wij laten jou graag de mogelijkheden en de beste aanbiedingen hiervan zien.

Met een proefabonnement van Libelle bespaar je geld en kun je zelf kijken of je langer abonnee wilt blijven, de keuze is aan jou. Je zit in ieder geval nergens aan vast. Zo kun je kiezen voor een bepaald aantal nummers welke je dan elke keer ontvangt door je brievenbus.

Libelle abonnement

Wil je liever direct een gewoon Libelle abonnement afsluiten? Dan kan dat ook. Wij laten je graag hier de verschillende mogelijkheden en aanbiedingen van zien, zodat je zelf een keuze kunt maken.

In de Libelle komen de volgende onderwerpen aanbod; modetrends, beauty, interessante verhalen, leuke recepten, inspiratie voor thuis decoratie, boeken recensies, leuke columns en nog veel meer.

Bekijkt u ook eens:

Proefabonnementen op Linda Magazine

Proefabonnement Grazia

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *