Donald Duck

Donald Duck proefabonnementDe Donald Duck is een van Nederlands bekendste tijdschriften. Het staat bekend als een jeugd blad maar het tijdschrift wordt door alle leeftijden gelezen. De Donald Duck is een weekblad wat wordt uitgegeven door Sanoma Uitgevers. De avonturen van de Walt Disney figuren zijn wekelijks terug te lezen in de vorm van een stripverhaal in dit tijdschrift.

 

Proefabonnement op Donald Duck

1. Donald Duck proefabonnement

Donald Duck 4 weken in huis voor €4

Abonnement stopt automatisch!

Klik hier voor de aanbieding


Voordelen van een Proefabonnement Donald Duck

Het nemen van een proefabonnement Donald Duck brengt een hoop voordelen met zich mee. Bij een normaal abonnement zit je er namelijk voor een langere tijd aan vast. Stel de klein kinderen komen in de zomervakantie een maand logeren, dan is het super leuk als je een aantal keer de Donald Duck thuis ontvangt. Ook is een proefabonnement stukken voordeliger dan een normaal abonnement. Niet alleen op de Donald Duck kan er een abonnement genomen worden, dit kan ook op het andere blad genaamd Donald Duck extra.

Over de Donald Duck

De Donald Duck, wie is er niet oud mee geworden? Dit stripblad bestaat namelijk al sinds 1952 in Nederland, hiervoor was het blad al in andere landen te verkrijgen. De Donald Duck is een weekblad, er verschijnen dus 52 uitgaven per jaar. In het tijdschrift zijn verschillende stripverhalen te lezen, zo zijn er kleine stripjes van een bladzijde maar ook langere van meerdere bladzijdes. Ook komt het voor dat een stripverhaal meerdere delen heeft. De stripverhalen gaan meestal over de avonturen van Donald Duck, Dagobert, Goofy, Kwik kwek en kwak, Micky Mouse, Oma Duck en nog veel meer Walt Disney figuren. Soms komen deze figuren voor in een stripverhaal maar sommige figuren hebben ook een eigen strip. Ook is er de mogelijkheid om een brief te sturen naar Donald Duck waarop antwoord gegeven wordt. Deze verschijnen op de eerste twee pagina’s van het weekblad.

Bekijkt u ook eens:

Proefabonnement Hitkrant

Proefabonnement Computer idee

 

2 reacties op “Donald Duck

  1. Dag Elizabeth, Nee, bij deze abonnementen stopt de levering niet automatisch (want: Doorlopend). Je kunt wel gewoon een brief sturen of bellen met de Donald Duck om je abonnement na je gewenste periode stop te zetten.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *