Volkskrant

volkskrant proefabonnementDe Volkskrant is een dagblad in Nederland wat oorspronkelijk een Rooms-Katholieke krant was. De krant richt zich sinds de jaren zestig op de hoger opgeleide Nederlanders. Momenteel richt de krant zich op lezers van alle leeftijden. De Volkskrant is een van Nederlands populairste kranten.

Abonnement Volkskrant

1. Volkskrant proefabonnement


Volkskrant proberen: 4 weken voor €4.

Stopt automatisch.
actie krant voor 4 weken


2. Jaarabonnement


Volkskrant jaarabonnement (€6,50 per week)

6 dagen p.w. de krant + op elk moment digitaal.
jaarabonnement Volkskrant


3. Zaterdag+


Volkskrant ZATERDAG PLUS abonnement (12 maanden)

Zaterdag op de mat + elk moment digitaal
Slechts €4 per week
Zaterdagplus actie van de VK


Voordelen van een proefabonnement Volkskrant

Een proefabonnement op de Volkskrant brengt vele voordelen met zich mee. Zo kun jij nu van te voren kiezen voor hoelang je de krant wilt proberen. Daarna besluit jij pas of je echt een vast abonnement wilt, tot die tijd zit je dus nog nergens aan vast. Een proefabonnement is ook stukken voordeliger dan een krant los in de winkel te kopen. Ook kan het zijn dat jij een leuk welkoms cadeau krijgt bij het afsluiten, dit is natuurlijk ook erg leuk mee genomen.

Over de Volkskrant

U staat op het punt om een abonnement op de Volkskrant te nemen. Dan is het wellicht interessant om eerst wat meer informatie over de krant te weten te komen. De Volkskrant is namelijk begonnen in 1919 als een weekblad in plaats van een dagblad. De krant was bedoelt voor de Katholieke arbeiders in Nederland. De allereerste uitgave van deze krant was te koop voor drie cent en had maar vier pagina’s. De krant heeft tijdens de tweede wereld oorlog een tijdelijke stop gehad, na de tweede wereld oorlog is de krant echter weer begonnen.  De krant is toen ook uitgegroeid tot een landelijke krant met meer dan 100 000 abonnees.

Momenteel behoort de krant tot een van de grootste kranten van Nederland samen met de Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Toch neemt het aantal abonnees af op deze krant. Dit komt doordat er steeds meer nieuws op het internet gelezen wordt. Ook op de website van de Volkskrant is namelijk al het nieuws terug te lezen. Maar wat gaat er nou boven een ouderwetse krant?

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *