Grazia

proefabonnement graziaGrazia is het tijdschrift speciaal voor de jonge werkende vrouwen in Nederland. Het tijdschrift is een weekblad en schrijft over; beroemdheden, mode trends, uiterlijke verzorging, waargebeurde verhalen, lifestyle, reizen naar mooie plekjes en landen en verschillende interviews.

Grazia bestellen kan op dit moment niet, maar probeer ons alternatief: Viva

Waarom een Grazia proefabonnement?

Een proefabonnement Grazia brengt een aantal voordelen met zich mee. Met een proefabonnement zit je namelijk nog nergens aan vast, dit heb je ook niet als je het tijdschrift los in de winkel koopt. Als je het tijdschrift in de winkel los zou kopen betaal je echter stukken meer daarom is het ook verstandig om een proefabonnement te nemen. Naast dat het goedkoper is en dat je tijd hebt om het te proberen krijg je ook vaak een welkoms cadeau wat voor veel vrouwen ook een reden is om zich aan te melden voor zo’n abonnement.

Over het Grazia magazine

Grazia is een tijdschrift wat niet alleen in Nederland erg bekend is. Ook in de landen Frankrijk, Servie, Australie, Engeland, Thailand, Spanje, Polen, Griekenland, Portugal, Japan, Italie, Indonesie, india, Bulgarije, Kroatie, Slovenie en Duitsland is het tijdschrift te koop. Het tijdschrift komt oorspronkelijk uit Italie en wordt sinds 2009 in het Nederlands uitgebracht. In het jaar 2011 heeft het weekblad zelf een prijs gewonnen voor tijdschrift van het jaar. Het blad heeft een gemiddelde oplagen van iets meer dan 95 000 exemplaren per week.Naast het tijdschrift heeft Grazia ook een website waar jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws en leuke blogs.

Bekijkt u ook eens:

Proefabonnement Hitkrant

Proefabonnement Voetbal International

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *