Hitkrant

hitkrantHitkrant is een populaire tijdschrift voor jongeren tussen de circa 12 en 16 jaar dat al jaren bestaat. In het blad vindt je alles rondom amusementennieuws, uit zowel binnenland als het buitenland. Zo vindt je leuke interviews over celebraties als Justin Bier of bandjes als One Direction, prachtige posters van populaire artiesten en meer nieuws over bekende sterren.

Hitkrant kunnen we niet meer aanbieden, maar overweeg ons alternatief.

Proefabonnement Tina

Over hitkrant

Het blijft een enorm leuk blad om te lezen met al het nieuws over de bekende sterren! Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste sterren, idolen, nieuw muziek en nog veel meer. En daarnaast vindt je elke week weer leuke prijsvragen en een grote poster!

 

De mogelijkheden van een proefabonnement van de Hitkrant

Waar het in 1975 begon met slechts 8 pagina’s vindt je tegenwoordig een spetterende krant voor jongeren. De Hitkrant is momenteel één van de meest populaire kranten voor jongeren en wordt wekelijks gelezen door duizenden jongeren.

Maar tegenwoordig heb je verschillende mogelijkheden voor een abonnement, zo kun je een proefabonnement nemen van een paar weken om is te kijken of het tijdschrift jou bevalt of kun je een echt abonnement nemen voor bijvoorbeeld een half jaar of jaar.

Over Hitkrant.nl

Ook op de website van Hitkrant.nl vindt je veel leuk nieuws, maar een tijdschriftje leest vaak fijner en het makkelijke is met een Hitkrant abonnement dat je gewoon elke week weer een nieuw krantje thuis krijgt welke je in alle gemak thuis, onderweg of bijvoorbeeld op school kunt lezen.

Bekijkt u ook eens:

Proefabonnement Donald Duck

Proefabonnement Linda

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *