NRC Next

nrc next proefabonnementNRC Next is een van Nederlands jongste kranten. De krant bestaat sinds 2006 en richt zich vooral op de hoger opgeleide jongeren van 20 tot 39 jaar oud. De krant hecht waarde aan kwaliteit, onafhankelijkheid en diepgang. De artikelen zijn kort en krachtig geschreven zonder de diepgang te verliezen.

Een proefabonnement op NRC Next

1. NRC Next


Helaas heeft NRC Handelsblad haar acties tijdelijk stopgezet, kom snel nog een terug, of kies voor een andere krant.

 

Waarom een proefabonnement NRC Next

Er zijn verschillende redenen op te noemen waarom mensen eerst voor een NRC next proefabonnement kiezen. De voornaamste reden is dat het superhandig is dat je de krant eerst kan proberen voor je er echt aan vast zit. Probeer daarom eerst deze krant uit, bevalt een abonnement op NRC Next je? Dan kan je er gemakkelijk voor kiezen om dit te verlengen, valt de krant toch tegen? Dan hoef je hem niet te verlengen en ben je na het proefabonnement van de krant af. Ook zijn er regelmatig acties waarmee je een leuk welkoms cadeau krijgt, ook dit is een reden waarom mensen voor een proefabonnement kiezen.

Meer informatie over NRC

NRC is een ochtend krant die zes dagen in de week verschijnt. De krant wordt bij de abonnees iedere ochtend voor 7 uur thuis bezorgd. Vanaf de eerste uitgave van NRC next was er al meteen een oplage van 125000 kranten. In 2010 was NRC Next de eerste krant die een Ipad cadeau gaf bij het afsluiten van een twee-jarig abonnement. De actie was een groot succes en heeft veel abonnees opgeleverd.Meer kranten zijn later gevolgd met een gelijk soortige actie.

2 reacties op “NRC Next

  1. Ik zou een proefabonnement (1maand) voor de NRC Next willen doen om uit te vinden of ik iedere dag de krant wil ontvangen of door de week alleen voor de digital versie kiezen en het papier versie allen op het weekend te ontvangen.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *