Parool

parool proberen proefabonnementHet Parool is een Nederlandse krant dat al bestaat sinds 1940, toen het begon als verzetskrant.

De krant heeft een oplage van ongeveer 90 000 stuks. Door het sociaaldemocratisch verleden van het Parool wordt de krant als politiek linkse krant gezien. Sinds 2004 verschijnt deze krant op Tabloid formaat.

In 2016 werd bij het 75-jarige jubileum de website en krant vernieuwd en kreeg het een nieuw logo.

(Proef)Abonnementen Parool

1. Proefabonnement (4 weken)

Parool Proefabonnement – 4 weken voor €4

Het abonnement stopt automatisch. Je leest de krant ook gratis digitaal.

actie krant voor 4 weken


2. Jaarabonnement

Parool kortingsabonnement (12 maanden)

Slechts €6,50 per week
6 dagen de krant + digitale toegang (24/7)
jaarabonnement parool actie


3. Zaterdag PLUS

Parool Zaterdag PLUS (€3 per week)

1 jaar lang gratis digitaal + zaterdag op de mat

zaterdag plus parool actie


Waarom een proefabonnement op het Parool?

Met een proefabonnement Parool zit jij nog nergens aan vast. Je sluit het abonnement op proef namelijk af voor een bepaalde korte tijd. Hierna beslist u pas verder of u voor een langere tijd lid wilt blijven. Ook is het natuurlijk een leuk en origineel cadeau om iemand een proefabonnement op dit dagblad te geven.

Informatie over het Parool

Het Parool behoort tot de Nederlandse Dagbladen, dat betekend dat er zes dagen per week een krant van het parool verschijnt. Voor de abonnees geldt dat ze dus iedere ochtend voor 7:00 de krant kunnen verwachten. De geschiedenis van het parool begint al in het jaar 1940, vlak voor de tweede wereld oorlog. Het ging rond onder de naam ” De nieuwsbrief van Pieter van ‘t Hoen” dit was een illegaal gestencild krantje met politiek nieuws. Het Parool wordt dankzij het sociaal democratisch verleden door veel mensen gezien als politiek linkse krant. Opmerkelijk is het wel dat tijdens de Vietnam oorlog de kant van de Verenigde Staten gekozen werd door deze krant.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *