Top gear magazine

top gear logoDe meeste autoliefhebbers in Nederland zijn wel bekend met het tv-programma Top Gear. Dit programma trekt vele duizenden autoliefhebbers, maar naast het tv-programma heeft men ook een interessant maandblad. In het maandblad schrijven de presentatoren (Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May) van het tv-programma’s ook diverse artikelen en hoofdzakelijk columns en vakkundige recensies in het populaire autoblad.

Top Gear proefabonnement


topgear-actie1

Voordelen van een Top Gear Magazine
proefabonnement

Als je een echte passie hebt voor auto’s, is het Top Gear een magazine die zeker niet zal misstaan bij jou in huis. Je kunt hier op gezette tijden in bladeren en met regelmaat een artikel lezen die je aanspreekt. Geef je daarom een abonnement cadeau en profiteer van een leuke introductiekorting. In plaats van een abonnement kun je ook kiezen voor een TopGear proefabonnement. Zo kun je op gemak kennismaken met het blad en na een aantal (meestal 3 nummers) besluiten of het blad iets voor je is. Je kunt natuurlijk ook een aantal nummers los kopen, maar het is voordeliger om een proefabonnement te nemen op TopGear.

Informatie over Top Gear Magazine

In TopGear kun je maandelijks 240 pagina’s vinden met allerlei artikelen over auto’s. Je leest de laatste nieuwtjes omtrent nieuwe auto’s, bepaalde tests met de nieuwste wagens en nieuwe gadgets. He tis niet alleen auto wat de klok slaat, want je zult ook culinaire tips tegenkomen en artikelen die deels over lifestyle gaan. Het is bovenal echt een blad voor iedere autoliefhebbers en je zult zeker geen spijt krijgen als je een abonnement hebt genomen op dit blad.

 

 

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *