AD – Algemeen Dagblad

proefabonnement adHet Ad oftewel Algemeen Dagblad behoort tot een van de populairste kranten van Nederland. In deze krant lees jij iedere morgen het laatste nieuws. Deze krant staat bekend als algemene of onafhankelijke krant doordat het geen politieke of religieuze bindingen heeft.

1. AD proefabonnement

AD 4 weken in huis voor €4

Abonnement stopt automatisch!

actie krant voor 4 weken


2. Zaterdag PLUS

Zaterdag PLUS actie (€3,75 p.w.)

1 jaar digitaal abonnement + zaterdag op de mat

Zaterdagplus aanbieding AD


3. Jaarabonnement

AD jaarabonnement met flinke korting

12 maanden voor €6 per week.
6 dagen op de mat + 24/7 digitaal
jaarabonnement ad


Voordelen van een AD proefabonnement

Veel mensen besluiten om eerst een proefabonnement AD te nemen voordat ze er voor kiezen om een vast abonnement te nemen. Dit komt doordat er een hoop voordelen aan zitten. Met een proefabonnement kun je namelijk de krant proberen en leren kennen zonder dat je hier ook daadwerkelijk aan vast zit. Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om los in de winkel een paar keer deze krant te proberen, maar dit is stukken duurder en ze worden op deze manier niet thuis gebracht. Ook is er wel eens een welkoms cadeau wat natuurlijk ook erg mooi mee genomen is.

Informatie over het Algemeen Dagblad

Voordat je een proefabonnement op het AD afsluiten wilt is het handig om wat over deze krant te wezen. Het AD behoort samen met de Telegraaf en de Volkskrant tot de populairste kranten van Nederland. Dit is gebaseerd op het aantal uitgaven en abonnees. Toch neemt het aantal abonnees op alle kranten in Nederland langzaam af, dit komt waarschijnlijk doordat al het nieuws ook online te lezen is. Het algemeen Dagblad is in het jaar 1946 opgericht als zuster krant van de Nieuwe Rotterdamse Courant. De krant staat bekend als een neutrale en onafhankelijke krant, dat in tegenstelling tot de meeste kranten in Nederland.

 

2 reacties op “AD – Algemeen Dagblad

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *