Abonnement op de Linda met cadeau

De Linda is een bekend blad waar je wellicht wel eens van gehoord hebt. De Linda is een vrouwentijdschrift die opgericht is door de tv persoonlijkheid Linda de Mol en voormalig hoofdredacteur Rozemarijn de Witte. Elk nummer van dit populaire tijdschrift heeft een eigen thema, waarbij Linda de Mol op de omslag (ook wel cover genoemd) staat. Het tijdschrift wordt verpakt in de stijl van het thema. De Linda won zelfs twee maal de prijs voor het beste tijdschrift van het jaar. In 2012 kwam al het honderdste nummer van de Linda uit. Het tijdschrift wordt na al die jaar nog steeds veel gelezen. Net zoals bij andere tijdschriften kun je een abonnement nemen op de Linda.

Abonnementen van de Linda

De Linda heeft niet één abonnement maar wel vijf soorten abonnementen waaruit je kunt kiezen. Bij elke abonnement dat je neemt krijg je iets speciaals. Je kunt dus ook een leuk cadeautje krijgen als je een abonnement neemt op de Linda. We noemen hier de verschillende abonnementen. Het eerste abonnement van de Linda is het zogenaamde ALLES-abonnement. Als je dit abonnement aanschaft krijg je 12xLINDA, 2x LINDA MODE, 1x L’HOMO, 1x LINDA WONEN en 4x LINDA meiden. Als je hier een abonnement op neemt krijg je 40% korting, en ben je goedkoop uit!

Het volgende abonnement is het GIGI-abonnement. Bij dit abonnement krijg je 12x de LINDA, 2x LINDA MODE, 1x L’HOMO en 1x LINDA WONEN. Bij het GIGI-abonnement ontvang je ook 40% korting. De prijs gaat dan van €88 naar €55,80. Een interessante aanbieding. Het derde abonnement heet het PLUS-abonnement. In dit abonnement ontvang je 12x LINDA en 4x LINDA MEIDEN. Als je een PLUS-abonnement neemt ontvang je een Philips hoofdtelefoon T.W.V €69,99. En daarnaast ontvang je ook nog is 40% korting op het abonnement.

Het vierde abonnement is het JAAR-abonnement. Dit verklaart al dat het een jaar abonnement is. Je krijg een jaar lang elke maand de Linda in de bus (12XLINDA). En ook op dit abonnement krijg je 40% korting. Je kunt ook kiezen voor een HALFJAAR-abonnement en daar ontvang je 6x LINDA ook met 40% korting.

Als laatst kun je ook kiezen voor een Linda MEIDEN-abonnement. Hier ontvang je 4x de Linda MEIDEN voor een schappelijke prijs van €16,20 en daarnaast krijg je ook nog een Beanie zonnebril en een tas van modemusthaves.com. Dit heeft een waarde van  €69,99.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *