Bij welke kranten krijg ik een tablet kado?

Vaak als je een abonnement op een krant of een tijdschrift neemt krijg je daar een leuk cadeautje bij. Denk aan abonnementen op een tijdschrift of op een telefoon abonnement van bijvoorbeeld Vodafone. Zo kun je een voetbalspel krijgen bij een abonnement van de VI of een gratis telefoon bij een abonnement van Vodafone. Soms zijn het kleine dingetjes als een tas of een zonnebril, maar anderzijds kunnen het ook grotere dingen zijn zoals een tablet. Dit maakt het toch weer aantrekkelijker om een abonnement te nemen op pak hem beet een tijdschrift of krant. Er zijn thans twee verschillende kranten die een tablet weggeven wanneer je een abonnement neemt. Dit zijn De Telegraaf en het Algemeen Dagblad.

De Telegraaf

Als je een abonnement neemt op De Telegraaf ontvang je nu een iPad mini. De Telegraaf heeft op het moment twee aanbiedingen waar je gebruik van kan maken als je een iPad wilt. Ben je dus nog niet lid van De Telegraaf, maar zit je er wel over na te denken, dan is dit zeker een goed moment om een abonnement te nemen op de krant van wakker Nederland. De twee abonnementen van De Telegraaf bestaan uit een abonnement waarbij je elke dag de krant ontvangt of een abonnement waar je alleen de krant ontvangt in het weekend. Als je nu één van deze abonnementen afsluit krijg je een iPad mini er cadeau bij.

Het Algemeen Dagblad abonnement

Je ontvangt nu een gratis Tablet als je een jaar lang een abonnement neemt op het Algemeen Dagblad. Je kunt deze van oorsprong Rotterdamse krant een jaar lang iedere dag lezen tegen een aantrekkelijke prijs voor maar €19,95 per maand. En om dit abonnement nog mooier te maken geeft het Algemeen Dagblad je er ook nog is een gratis tablet cadeau bij. Tenminste, bij een 2-jarig Algemeen Dagblad abonnement ontvang je deze gratis Tablet. Dit is overigens de Samsung Galaxy.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *