Volkskrant abonnement met tablet

In het verleden kon je alleen de krant lezen op papier. Je moest een abonnement op de krant nemen om zo iedere dag een krant in je brievenbus te kunnen ontvangen. Tegenwoordig moet je ook een abonnement nemen om de krant te kunnen lezen, maar je kunt het ook digitaal lezen. De Volkskrant is ook al sinds enige tijd digitaal gegaan. Je kunt nu iedere dag de digitale Volkskrant lezen op je PC/Mac, Tablet en/of smartphone. Ideaal. Op iedere plaats op de wereld kun je dus deze krant lezen.

Over de Volkskrant

Als je de Volkskrant leest ben je op de hoogte van alles wat er om je heen gebeurt. Iedere dag lees je de nieuwste nieuws, onderzoeksjournalistiek, uitleg, opinie, sport en opiniestukken. Alles wat je leest in de Volkskrant of op de digitale Volkskrant wordt altijd toegankelijk gepresenteerd. De Volkskrant, voorheen een katholieke krant, staat ook wel bekend om een kritische en betrokken krant. De Volkskrant schrijft zonder veel sensatie. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld De Telegraaf.

Volkskrant digitaal lezen

Als je een abonnee bent van de Volkskrant, ben je automatisch in het bezit van een persoonlijk Volkskrant-account. Met dit account kun je dagelijks de digitale krant lezen. Dit kan zoals eerder aangegeven met onder meer een PC/Mac, smartphone of met een tablet. De digitale Volkskrant zorgt ervoor dat je waar je ook bent het nieuws kan lezen.

Volkskrant op je tablet

Als je de Volkskrant op je tablet wilt lezen, kun je gebruik maken van de handige Volkskrant app. Dankzij deze app heb je overal toegang tot de laatste edities van de Volkskrant. De Volkskrant app zorgt ervoor dat je toegang hebt tot alle artikelen uit de krant. Voor een iPad of iPad Mini kun je Volkskrant downloaden in de App Store. Als je een Android tablet hebt kun je het downloaden in de Andriod Market. En de Volkskrant app is ook geschikt voor de Windows 8 tablet gebruikers.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *