Gratis tablet bij abonnement tijdschrift

Een gratis tablet ontvangen. Het klinkt eigenlijk te mooi om waard te zijn. Want een tablet is duur en mensen denken dat je deze niet zo maar gratis kunt krijgen. Toch heb je ontzettend veel aanbiedingen op het internet waarbij je een Gratis iPad of een gratis Tablet krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de bekende aanbieding van OXXIO waarbij je een gratis iPad krijgt als je de overstap maakt naar deze energiemaatschappij. Een lokkertje die erg goed werkt. Er zijn echter veel meer aanbiedingen waardoor je een gratis tablet kunt ontvangen.

Lees jij graag de krant elke dag of in het weekend? Dan kun je bijvoorbeeld een abonnement nemen op de Volkskrant. Bij dit abonnement ontvang je een mooie tablet. Hoe mooi is dat? Maar ben jij iemand die graag tijdschriften, dan kun je ook gaan voor een abonnement op een tijdschrift.

Gratis tablet bij een Veronica Magazine

Als je nu een abonnement neemt bij het magazine Veronica ontvang je een gratis tablet. Het abonnement op Veronica Magazine duurt minimaal een jaar. Je betaalt in dat geval 89 euro en ontvangt hiermee een jaarlang het Veronica Magazine en daarnaast ontvang je ook nog is een mooie tablet. En als je gaat nadenken kost een tablet in de winkel waarschijnlijk veel meer dan die 89 euro. Je bespaart hier dus een hoop geld mee! De tablet die je ontvangt bij het abonnement heeft een waarde van 190 euro. Met dit abonnement ontvang je elke week een nieuwe Veronica in de bus.

Twijfel je dus al een tijdje of je een abonnement moet nemen op Veronica Magazine? Dan is nu wel een geschikt moment om een abonnement te nemen. Bij de actie staat ook duidelijk: nu of nooit! Je ontvangt namelijk een Android tablet en je betaalt maar 89 euro voor een jaar abonnement. Goedkoper kan bijna niet.

Veel mensen vragen zich ook af of er ook bij proefabonnementen een tablet kan worden gekregen, dit is uiteraard niet mogelijk. Gezien een proefabonnement altijd erg goedkoop is.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *