Proefabonnementen voor kinderen

Heb je een kind die zelfstandig kan lezen of die graag voorgelezen wordt uit een tijdschrift? Neem dan een abonnement op een leuke voorleesblad of bladen waar kinderen zelf in kunnen lezen en spelen. Bij spelen kun je denken aan spelletjes van educatieve aard. Zoals lekker knutselen en kleuren. Ook staan kindertijdschriften vol met bijzonder leuke verhaaltjes, waar ze zich elke week weer in kunnen verdiepen. Kindertijdschriften zijn erop gericht dat kinderen plezier hebben in het lezen van een tijdschrift. En daarnaast het lezen van een tijdschrift voor een kind natuurlijk leerzaam en goed voor de woordenschat.

Proefabonnement nemen

Je hebt tegenwoordig veel verschillende tijdschriften voor verschillende leeftijden. Denk aan bladen als Dolfje Weerwolfje. Dit tijdschrift is voor kinderen van 6-11 jaar. Bobo is een tijdschrift voor de leergierige kleuters. Deze kinderen zijn 4 of 5 jaar oud. Bij dit tijdschrift kun je je kind voorbereiden op groep 3 en dat op een speelse manier. Als je kinderen van 7 t/12 hebt, kan je denken aan de Kidsweek of de Donald Duck. In de Kidsweek lees je allemaal serieus en grappig nieuws.

Alle genoemde tijdschriften hebben zogenaamde proefabonnementen. Proefabonnementen voor kinderen zijn speciale abonnementen waar je veel korting krijgt voor een x-aantal weken / uitgaven. Kinderen hebben het vaak na een tijdje gezien, of vinden soms een tijdschrift helemaal niet leuk. Zo kun je dus goed uitproberen welk tijdschrift bij jou kind past zonder een zak vol geld kwijt te zijn.

Bijvoorbeeld de Donald Duck proefabonnement, een bekend weekblad voor kinderen met strips. De Donald Duck doet aan proefabonnementen  voor kinderen. Uiteraard kunnen ook volwassenen een abonnement nemen op de Donald Duck, want deze wordt ook door volwassenen veel gelezen.  Door een goedkoop abonnement te nemen en daardoor te profiteren van een korting van ongeveer 20% kun je op een goedkope manier de Donald Duck uitproberen.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *