Een proefabonnement of een gewoon abonnement

Dagelijks zijn er weer vele mensen die niet goed weten wat de voordelen van proefabonnement zijn tegenover een gewoon abonnement. Deze voordelen gaan we hier op een rijtje zetten:

Je zit niet meteen vast aan een bindend abonnement

Als je een proefabonnement afsluit zit je niet meteen voor een bepaalde periode aan het abonnement vast. Je kunt het abonnement ieder moment opzeggen zonder opgaaf van reden. Dit is vooral een groot voordeel als je nog niet zo bekend bent met het desbetreffende tijdschrift of krant.

Een proefabonnement is vaak goedkoper

Een proefabonnement is vaak goedkoper dan een gewoon abonnement. Dit omdat tijdschriften en kranten je dan vaak over proberen te halen om een abonnement af te sluiten. Ze willen dus zo aantrekkelijk mogelijk zijn en geven dus flinke kortingen op het tijdschrift. In sommige gevallen gaan ze zelfs zo ver dat je een welkomstcadeautje krijgt.

Leuke welkomstcadeaus als je abonnement af sluit

Veel tijdschriften en kranten proberen je over te halen om over te gaan naar een gewoon abonnement door je leuke kortingen en welkomstcadeautjes te geven. Hoe duurder het welkomstcadeau, hoe langer je er vaak aan vast zit. Hier moet je dan uiteraard wel rekening mee houden. Toch is het altijd leuk om iets extra’s te krijgen als je een abonnement af sluit.

Het afsluiten van een proefabonnement is dus nog niet zo’n gek idee. Naar onze mening zitten er alleen maar voordelen aan het afsluiten van een proefabonnement.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *