De Donald Duck is voor iedereen

De eerste Donald Duck werd uitgegeven in Noorwegen. Dit was in 1948. Door het succes in Noorwegen sloeg het al snel over naar de buurlanden Zweden, Finland en Denemarken. Een Deense uitgever gaf advies aan uitgeverij uit Amsterdam om eveneens de Donald Duck uit te geven. De eerste Donald Duck bladen die in Nederland uitgegeven werden gratis verstrekt. Het werd een groot succes en de Donald Duck wordt nog steeds door duizenden mensen in Nederland gelezen.

Het abonneren voor de Donald Duck magazine

Wanneer je een abonnement neemt op de Donald Duck magazine krijg je elke week een magazine met de avonturen van Donald Duck. Het magazine staat vol met spannende en eveneens grappige stripverhalen. Je vindt in dit magazine niet alleen stripverhalen van Donald Duck, maar ook die van oom Dagobert en de neefjes van Donald Duck. Daarnaast zie je ook andere Disney figuren zoals Micky Mouse langskomen in het magazine.

Proef abonnement Donald Duck

Voordat je een abonnement aan wilt gaan, wil je meestal weten of een bepaald blad wel interessant voor je is. Bij de magazine van Donald Duck heb je de mogelijkheid om een proefabonnement af te sluiten. Je zult een aantal magazines van Donald Duck opgestuurd krijgen en wanneer het niet naar wens is, kun je het abonnement binnen een bepaalde tijd stopzetten. Dit allemaal zonder enige verplichtingen. Het voordeel van zo’n abonnement is dat je de magazines niet gelijk na het lezen weg hoeft te geven. Deze magazines kun je voor altijd bewaren en eventueel bewaren voor je kinderen.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *