De Hitkrant, de hippe glossy voor meiden!

De Hitkrant is een hip blad voor jonge vrouwen en meiden. In het blad worden sappige onderwerpen besproken waardoor het blad aantrekkelijk is voor de doelgroep.

De Hitkrant besteed aandacht aan uiteenlopende onderwerpen, maar de onderwerpen die het meest de boventoon voeren in de Hitkrant zijn gossip, shopping en drama. Met de keuze van de Hitkrant vooreen wat jongere doelgroep en de accenten van de Hitkrant op gossip, shopping en drama heeft het blad een grote groep trouwe lezers opgebouwd.

De lezers van de Hitkrant worden graag geïnformeerd over het wel en wee van BN’ers en internationale celebraties. Daarnaast lopen de lezers van de Hitkrant er over het algemeen goed verzorgd bij en houden ze van shoppen. Vrouwen die de Hitkrant lezen worden door de Hitkrant ook bijgepraat over de laatste mode en weten waar ze deze moeten shoppen.

Ook voor een sappige roddel kan je in de Hitkrant terecht, de Hitkrant brengt drama, maar over het algemeen brengt de Hitkrant het drama wel met een positieve ondertoon. De Hitkrant is een blad met een positieve ondertoon en wil graag op een vrolijke manier haar lezers het laatste nieuws over mode, gossip drama en shopping brengen. Naast dat de Hitkrant over mode gossip en drama schrijft, houdt het zich natuurlijk ook veel bezig met muziek en artiesten, maar dat zegt de naam natuurlijk eigenlijk al.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *