De LINDA is meer dan Linda de Mol

De LINDA, de meeste vrouwen (en ook mannen) zal het wel iets zeggen. LINDA is het magazine dat gemaakt is rondom de person van Linda de Mol en waar Linda ook zelf iedere keer op de cover staat. Zij het dat ze zich aanpast aan het thema van het blad voor die maand. LINDA is een leuk blad voor vrouwen en komt eens per maand uit.

Linda is een succesmagazine omdat het er als eerste, en misschien wel als enige, blad voor vrouwen in slaagde om echte taboes bespreekbaar te maken en daarom heen ook gewoon een leuk blad neer te zetten.

Daarnaast is LINDA. ook gewoon een ontzettend mooi blad. Je zou het de Apple van de magazines kunnen noemen. Waar Apple veel aandacht besteedt aan de image bij de producten doet LINDA. in zekere zin precies hetzelfde. Als je de LINDA. leest heb je een kwalitatief hoogstaand blad in handen, dat voel je aan het papier, dat zie je aan de opmaak, alles is gemaakt uit liefde voor de schoonheid voor het magazine.

Maar daar blijft het niet bij. Hoewel het magazine mooi is opgebouwd is het blad ook leuk voor vrouwen om te lezen omdat de artikelen in het blad verfrissend zijn. Dat gaat niet alleen om de onderwerpskeuze, maar ook op de manier waarop het blad is geschreven. Vlot, modern, maar aan de andere kant niet overdreven hip. De toon die in de Linda gezet wordt komt vooral van Linda de Mol, die mede-hoofdredacteur is.

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *