Vakantie? Koop een leuk tijdschrift voor vermaak

Wanneer je op vakantie gaat heb je genoeg momenten dat je niks te doen hebt. Het kan dan handig zijn om een tijdschrift bij de hand te hebben. In Nederland zijn er verschillende soorten tijdschriften die op diverse doelgroepen gericht zijn. Aan de hand van je interesse(s) kun je één of meerdere tijdschriften uitkiezen en meenemen voor op vakantie.

Voordat je je gaat abonneren op een tijdschrift is het verstandig om hier eerst goed over na te denken. Een abonnement van een tijdschrift sluit je meestal af voor een langere periode. Wanneer je het gekozen tijdschrift niet interessant meer vindt, zul je nog wel het maandelijkse termijnbedrag voor de tijdschrift moeten betalen wanneer je een abonnement er voor afgesloten hebt. Gelukkig kun je veel abonnementen tegenwoordig wel maandelijks opzeggen.

Proefabonnement

Voordat je op vakantie gaat kun je eventueel een proefabonnement afsluiten voor een tijdschrift. Het voordeel van een proefabonnement is dat je niet gelijk vast zit aan een lang contract. Wanneer je het tijdschrift niet interessant vindt, kun je het abonnement stopzetten binnen de proefperiode. Houdt er wel rekening mee dat ieder tijdschrift zijn eigen procedure heeft voor proefperiode. Voordat je zo’n proefperiode aangaat is het verstandig om de voorwaarden goed door te nemen. Je wilt natuurlijk niet dat je later voor verrassingen komt te staan. De duur van een proefabonnement zal per tijdschrift verschillen. Het is verstandig om dit goed in de gaten te houden. Wanneer je na de proefperiode het tijdschrift wilt annuleren zullen er kosten aan verbonden zijn.

 

Wat vind jij? Geef je reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *